Aktuális információk

Personal Forecasting

Személyes jövőkép előrejelzés

Általánosnak mondható tapasztalat, hogy az emberek nagy részét komolyan foglalkoztatja a személyes sorsának jövőbeni alakulása. Ennek az igénynek a kielégítésére ma már számos szolgáltatás kínál valamilyen jellegű és minőségű választ. A kínai asztrológia csaknem 5 000 éves tapasztalattal és rengeteg megfigyelésből származó adattal rendelkezik. A felhalmozott tudást – titkos tanokat - kezdetben kizárólag azon kiváltságosok használhatták, akik a hatalom birtokosai lehettek. Ma már mindenki számára megnyílt ez a hatalmas tudás, rajtunk múlik, hogy céljaink elérésének a szolgálatába állítjuk, vagy sem.

Jin Jang elmélet – mint az univerzum törvénye

Ez az elmélet nagyon egyszerűen és érthetően fogalmazza meg azt a körforgást, ami a körülöttünk zajló világban jelen van, és amelynek egyensúlya teremti meg gondolkodásmódunkat. A világon minden magában hordozza a változás lehetőségét. Így a világ a jin és a jang jellegű erők állandó változásából áll. Normális körülmények között az erők rendezettségre, harmóniára törekednek, és kiegyenlítik egymást. Amikor kibillennek ebből az egyensúlyból, akkor ez bizonytalanságot, félelmet, negatív állapotot hoz létre. Minden ember az élete során olyan dolgokra törekszik, amelyek ennek az egyensúlyi helyzetnek az elérését célozzák.

-       Emberi kapcsolataikban

-       Munkájukban

-       Egzisztenciájuk alakulásában

-       Pénzügyeikben

-       Egészségi állapotukban

A személyes jövőkép előre jelzéseink ezeknek a folyamatoknak a vizsgálatával foglalkozik. Elemzéseink során nemcsak előre tekintünk, hanem kiértékeljük azokat az esetleges blokkokat, amelyek hátráltatják a személyes előrehaladást.