Aktuális információk

Kínai asztrológia állatjegyei tanfolyam 2022-1

"Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Bár korábban nem találkoztam a kínai asztrológiával, ezt a tanfolyamot mindenkinek fölírnám receptre." (Edit, tanárnő)
"Nagyon érdekes volt, sokat tanultam, és nagyon jól éreztem magam. Be kell valljam, hiányozni fognak a beszélgetések. Az utánam következőknek azt mondanám, hogy ne féljenek, nagyon jó lesz, érdemes." (Ilona, asztrológus)
Ismét elindul a népszerű tanfolyam. Kinek szól ez a rendszer, melynek kezdeti lépései végtelenül egyszerűek?
- Akik szeretnék jobban megismerni saját magukat, és megérteni a környezetük, férjük, gyerekük, munkatársuk, főnökük, beosztottjuk reakcióit, hogy a másik miért viselkedik úgy, ahogy?
-Akik szeretnének mosolyogni azokon a dolgokon, amin eddig bosszankodtak.
-Akik szeretnék átlátni, hogy ki miben jó, kire mit érdemes bízni?
-Mindezt akkor is, ha nem akarnak asztrológusok lenni és akkor is, ha közben megjön a kedvük a folytatáshoz.
- Végzett kínai asztrológusoknak, akik bővíteni szeretnék ismereteiket a zodiákusokról, de nem akarnak elölről kezdeni egy komplett tanfolyamot.
A tanfolyam online, zoomon zajlik, az órák heti rendszerességel, személyes jelenléttel, így a hallgatóság érdeklődésétől függően, minden óra kicsit más. Az órák anyaga visszanézhető. Oktató Molnárné Gyürki Erika. A képzés végén a hallgatók írásbeli vizsga után Tanusítványt kapnak. Felnőttépzési nyilvántartási szám: B/2020/003247
 
Ebben a formában utoljára! 
Részletes információ és jelentkezési lap a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhető. Írj most!