Egyéb szolgáltatások

Stress Killer kezelés, a stressz ellen szelíd gyógymódokkal

A mindennapok problémái, legyen az munkahelyi, vagy magánéleti, folyamatosan vészhelyzeti üzemmódban tartják a szervezetünket, amely sok tartós probléma melegágya: fejfájás, csökkenő munkahelyi teljesítmény, szorongás, álmatlanság, emelkedett vérnyomás értékek, koncentrációs zavarok, tanulási nehézségek jelzik, hogy nem jó, ha állandóan pörög az agyunk. A kérdés, hogyan tudjuk a mókuskereket megállítani, kis időre kiszállni, kikapcsolni?
 
Ha Ön is vágyik egy kis nyugalomra, feltöltődésre, jöjjön el egy stresszoldó kezelésre! A kezelés felöltözve, finom érintésekkel történik, a fej akupresszúrás pontjain, érintve a kéz és a láb egyes pontjait is.  A kezelés végén Ön feltöltődve, újult erővel távozik, mintha nem is 40 percet, hanem órákat töltött volna pihenéssel.
 
A kezelést felkészült akupresszőr-természetgyógyász szakember végzi, több éves gyakorlattal az “ezzel együtt kell élni” típusú,  - orvosilag kivizsgált -  fejfájások, szelíd gyógymódokkal történő enyhítésében. 
 
Kezelési lehetőségek vidéken: 7130 Tolna, Alkotmány u. 4, valamint  Budapest Kelenföldön, a Bartók Béla u. 152. sz. alatt, előre egyeztetett időpontban.
 
Telefonszám: 06 30 278 9863