Oktatás

Üzleti - Vállalati kínai asztrológiai elemző képzés

A képzési program célja: A képzés elsődleges célja, hogy a kínai asztrológia és vállalkozásfejlesztési eszközök együttes alkalmazásával, új utakat nyisson az üzleti és vállalati jövőkép építésében, a speciális információkra nyitott cégvezetők számára. Ennek érdekében az Eragon Asztrostúdió olyan elemzők felkészítését kezdi meg, akik képesek az itt megfogalmazódó szakmai elvárásoknak eleget tenni.

A képzés egy fakultációs képzés, melyre mindazok jelentkezhetnek, akik előzetesen elsajátították a kínai asztrológia alapjait, vállalják az oktatás feltételeit és készek a megszerzett tudásukkal a gazdasági élet szereplőinek értékes segítséget nyújtani.

A képzés végére hallgatóink elméletileg képessé válnak egy vállalat asztrológiai szempontból történő vizsgálatára a cég, a vezető, a management, a marketing és a HR területén. Rálátást nyernek a trendek felismerésére, az időzítésben rejlő lehetőségekre. Képessé válnak a megfelelő jövőkép nyújtására, mely bátrabbá teszi a cégeket a külföldi nyitás irányába és az erre való felkészítésben szintén számíthatnak stúdiónk részéről segítségre.