Szolgáltatási csomagok

1. Tanácsadás induló vállalkozások számára
Az üzleti ötlet felmerülésétől, a vállalkozás alapításááig.
Általánosan felmerülő kérdések: Megalapozott-e az ötletem? Való-e nekem a vállalkozás? Mikor érdemes a vállalkozást megalapítanom és milyen formában? Egyedül, vagy társakkal? Mik az első lépések?
 
A szolgáltatás tartalma: Asztrológiai elemzés, személyiségjegyek, döntési -és vezetői képességek  vizsgálata.    A személyes és az üzleti jövőkép szinkronba hozása, megfelelő cégforma és a legjobb időpont kiválasztása a cég alapítására. Lehetséges társakkal történő összevetés asztrológiai szempontok alapján.
 
Opcionális szolgáltatás : Az ötlet értékelése és finanszírozhatóságának megállapítása vállalkozásfejlesztő bevonásával. További teendők felvázolása, kisvállalkozói management szolgáltatás.  

 

2. Általános helyzetelemzés, működő vállalkozásoknál  (legnépszerűbb )

Szolgáltatás elnevezése:  „Snapshot” - Pillanat felvétel

Szolgáltatás tartalma:      A pillanatnyi állapot felmérése, az adottságok elemzése, a vezető(k) és a cég viszonyának harmonizálása, tendenciák vizsgálata, rejtett tartalékok feltárása.

 

3. Komplex üzleti és vállalati analízis

Szolgáltatás elnevezése: „Sixsigma” - Üzleti és vállalati értékelő elemzés és stratégiai tanácsadás

Szolgáltatás tartalma:  a vállalkozás komplex elemzése, kül-és belföldi terjeszkedés lehetőségeinek vizsgálata,  finanszírozási tanácsadással.

4. Személyzeti tanácsadás

A szolgáltatás tartalma: a meghirdetett állásra jelentkező munkatárs jelölt,  a managament tagja, vagy két kolléga viszonyának vizsgálata, viszonya a céghez, a munkakörhöz és a vezetőhöz. 

A szolgáltatások minimális díja 45.000 Ft, az adott megbízásra érvényes árat minden esetben egyedi árajánlatban küldjük meg!