Aktuális információk

Emberközelben a kínai asztrológia állatjegyeivel, online képzés

A képzés indulása

2021. szeptember 14-én, kedden, 18 órakor, online  Zoom keretében. 

Kinek ajánlott a képzés?

Hiánypótló azoknak, akik tanultak kínai asztrológiát és szeretnének elmélyedni az állatjegyekben. Abszolut érthető és élvezetes laikusoknak is, akik nem tanultak kínai asztrológiát és nem is akarnak asztrológusok lenni, szeretnék azonban jobban megérteni  saját és a környezetük mozgatórugóit. Pl. Vállalkozóknak, döntéshozóknak, HR-eseknek, tanácsadóknak, mindazoknak akik családot menedzselnek, vagy emberekkel dolgoznak.

Mit várhatsz a képzéstől?

A kínai asztrológia állatjegyein keresztül közelebb kerülsz saját magadhoz. Választ kapsz a motivációidra, a zsigeri viselkedésedre, az erősségeidre és mindezeket felfedezed a környezetedben élőkön is. Ezáltal javul a közérzeted, rálátást kapsz a kapcsolatrendszeredre, tudni fogod kitől mit várhatsz el, legyen az a férjed, gyereked, főnököd, kollégád, vagy az üzlettársad. Mindezt élvezetes, interaktív formában.

 A képzés időtartama: 30 órás, ez 10 alkalmat jelent, három órában

Időpontok: a csoporttal egyeztetett napokon.  

Mit mondanak azok, aki már elvégezték nálam a képzést?

"Nagyon jó volt veletek, veled tanulni. Minden alkalmat vártam. A beszélgetések,
egymás tapasztalatainak megismerése még jobban segített megérteni az állásokat. Jó volt az eddigi ismereteimet felfrissíteni. Tetszettek a konkrétumok és a sokoldalú megközelítése az állatjegyeknek. Hasznos volt az elemzéseknek egy számomra újabb
módját, aspektusát meglátni. Nagyon jól összeszedett anyagot kaptunk." 

"Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon! Örülök, hogy részese voltam, és meg tudtam ismerni Erikát. Nagyon jó tanár és előadó, csak jókat tudok róla mondani. Egy új nézőpontból közelíti meg a kínai asztrológiát, ami mindenki számára kézzelfogható és érthető. Ha lesz még másik tanfolyam biztosan jelentkezek rá."

"Hálás vagyok a sorsnak , hogy részt vehettem Erika tanfolyamán. Segítségével összeállt a kép a kínai asztrológiáról. Összeszedett, jól felépített előadásaival hozzájárult , hogy jobban megértsem környezetem és saját magam. Sok szeretettel ajánlom a tanfolyamot, az interaktív tanulási forma, Erika nyitott hozzáállása, könnyen érthető magyarázata, széles körű, színvonalas tudása biztosítja, hogy többet kapsz mint amit vártál."
 

A részletes ismertetőt kérd elektronikus levélben most, elég ha annyit írsz: info kérés.

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felnőttképző nyilvántartási szám: B/2020/003247

Szeretettel várom az érdeklődőket!