Elemző

Molnárné Gyürki Erika vagyok, az oldal tulajdonosa. Az Era-gon név az Era gondolatai ötletéből született,  némi áthallással  a Dragon, Sárkány szóval.

Az Era-gon Üzleti és Vállalati Asztrostúdió "gondolata"  2017 májusában fogalmazódott meg először, egy együttműködési megállapodás során,  előzményei azonban jóval korábbra nyúlnak vissza. 

Közgazdasági diplomám és kínai asztrológus agyam sajátos szemmel láttatja velem a vállalkozók mindennapi problémáit, így nem csoda, hogy az üzleti elemzések kezdtek érdekelni. Meggyőződésem, hogy a  Stúdióban épülő szakértői csapat segítségével a legjobb választ tudjuk adni a vállalatvezetés legnagyobb kihívásaira.

Kereskedelmi üzemgazdászként végeztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Éveket dolgoztam a versenyszférában, első  vállalkozásomat 2000-ben indítottam.  12 éve érdekel a kínai asztrológia, ez idő alatt több iskolát tanulmányoztam és több tanfolyamot végijártam a témában. Legjobb tanító azonban a tapasztalat, amikor elkezdjük figyelni saját és ügyfeleink életében az állások üzenetét.

A kínai asztrológia mellett számtalan módszert megtanultam. Mindennél jobban érdekel a világ és az emberek valódi mozgatórugója, a bennünk és körülöttünk lévő energiák, melyek a természetben megtalálható elemek segítségével képszerűen leírhatók, megteremtve az üzleti asztrológia materiális alapját.  A sok éves tanulás  hozadéka még az a nagyszerű csapat, akikkel szakmailag tartjuk a kapcsolatot tovább.

Évek óta rendszeresen publikálom a gondolataimat, főként az internetes médiában. A 2017-es év mérföldkő volt számomra, amikor a Horoszkóp Magazin és az Antritt Rádió is elkezdett helyet adni az előrejelzéseimnek. 2018 óta tagja vagyok az Asztrológusok Magyarországi Egyesületének. 

A jövőben minden energiámat arra koncentrálom, hogy a fejlettebb országokhoz hasonlóan, nálunk is kilépjen  ez az évezredes módszer a suttogó propaganda árnyékából és létjogosultságot nyerjen a vezetőket segítő módszerek körében, áttételesen erősítve ezzel a hazai gazdaságot.